dinsdag 15 april 2008

wedstrijd woensdag 9 april

Schalkhaar E10 was de tegenstander voor vanavond. Geen training dus, maar een wedstrijd! We moesten 18.00 uur aanwezig zijn en we gingen om 18.30 uur spelen. De meiden hadden er veel zin in en de leiders/trainers verwachtten veel van deze wedstrijd. Want Schalkhaar E10 stond veel lager op de ranglijst. Mark M. was scheidsrechter.
Het spel ging van start met Fleur op doel, want Emma was verhinderd. We begonnen goed, in de eerste helft kwamen we op 2-0 door doelpunten van Céline en Daniëlle.
In de tweede helft kwamen we minder goed aan spelen toe. De tegenstander werd wat sterker en scoorde ook twee keer. Dus toen werd het spannend. In de laatste maand viel er toch nog een doelpunt. Jammer genoeg niet voor ons, maar voor Schalkhaar. 2-3 dus. Dit was tegen de verhoudingen in, maar zo zie je, dat onze power girls niet anders spelen dan Ajax of Feyenoord. Want die verliezen ook wel eens, ook al staan ze hoger op de ranglijst dan de tegenstander.